Хіти тижня. Сімейні розбірки "слуги народу" зняли на відео: Нардеп застав дружину з коханцем

У мережі з'явилося відео бійки, на якому фігурував народний депутат від "Слуги народу" Андрій Стріхарський. Однак політик запевнив, що нікого не бив, а просто хотів з'ясувати стосунки з коханцем дружини. Скандальний ролик спершу з'явився на Telegram-канал "ЗЕландія", передають Патріоти України.

Його автори стверджували, що Стріхарський нібито був в неадекватному стані через вживання наркотиків або алкоголю. Через це, з їх слів, 26 липня він накинувся на відвідувачів одного з київських ресторанів.

Згідно з цією версією, Стріхарський нібито напав на жінку, а його охорона побила чоловіка, який заступився за супутницю.

Однак в коментарі виданню "Страна" нардеп спростував цю інформацію і заявив, що все було зовсім не так. Втім, участь у конфлікті Стріхарський все ж визнав. Виявилося, що він застав у ресторані свою дружину з коханцем.

"Це моя законна дружина. Я її застав з цим чуваком, який, мабуть, давно з нею має стосунки. Поспілкувався з ним і з нею. Я взяв її за руку відвести за сусідній столик поговорити, щоб вона пояснила. Він схопився, і зав'язалася у нього бійка з іншим, лівим, чуваком. Я їх навіть розбороняв", – розповів Стріхарський свою версію подій.

"Я не знаю, чого він хотів. Ну, коханці вони, дружину мою хотів. А потім почали вкидати таке лайно. Я знаю, що це все неправда. Які наркотики, про що ви говорите? Я все життя спортом займаюся. Інстаграм подивіться. Чисто заказуха. Ви ж розумієте, що почуття ще є, але після цієї ситуації точно нічого немає", – обурився парламентарій.

Нагадаємо, що Стріхарський є членом Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. У 2019 році він подавався на присвоєння звання заслуженого будівельника України.

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...

Найбільший секрет Лукашенки, або Он де буде "білоруська Херасіма": Американці дізналися, де збудували таємну базу, куди Путін міг вже експортувати "Іскандери" з ядерними боєголовками

субота, 11 травень 2024, 4:15

Те, що у випадку навіть підготовки запуску тактичної ядерної зброї Білорусь за лічені хвилини може перетворитись на скопище руїн, ні для кого не секрет. Однак Путін сподівається, що росії побояться мстити тим самим чином. Стало відомо, де Мінськ планує...