Хіти тижня. Сюди прийде НАТО, назавжди: Як військові Пентагону відновлюють військовий аеродром у Миколаєві (фотофакти)

В ході щорічних маневрів Sea Breeze військові будівельники США традиційно модернізують власним коштом військову інфраструктуру причорноморського регіону України, як морську так і сухопутну та повітряну.

Окрім будівництва морського операційного центру для Військово-морських сил України на військово-морській базі в Очакові військові будівельники зі США, в ході навчань Sea Breeze 2019, допомагають у відновленні злітно-посадкової смуги військового аеродрому в Миколаєві, зазначають Патріоти України.

До робіт залучені бійці 133-го будівельного батальйону флоту США (Naval Mobile Construction Battalion 133).

Американські військові будівельники за допомогою наявного в них обладнання демонтували зруйновані плити.

Згодом на місці демонтованої планується сформувати арматурну сітку та залити її бетоном, за для формування нової бетонної плити на злітно-посадковій смузі аеродрому.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...