Хіти тижня. ​Скабєєва та її рашистська свора в істериці від "біндєровского" вітання Ердоганом українських військових

Російська пропагандистка та телеведуча шоу "60 хвилин" Ольга Скабеєва висловила обурення вчинком турецького президента Реджепа Ердогана під час офіційного візиту до України.

Як повідомляли Патріоти України, під час урочистої церемонії біля Маріїнського палацу Ердоган з Зеленським президент Туреччини привітав військових почесної варти вигуком "Слава Україні".

Інформацію про це, а також відео з Києва активно поширили російські інформаційні агенції та ЗМІ, після чого своєю заявою відзначилася і Скабеєва. У своєму телеграм-каналі російська телеведуча висловила невдоволення вчинком Ердогана, який знову віддав шану офіційному привітанню української армії.

"Турецьке "Слава Україні" - Ердоган знову за своє", - заявила Скабеєва, прикріпивши відео до свого повідомлення. Аналогічним вчинком Ердоган відзначився рівно 2 роки тому, коли 3 лютого 2020 року привітав солдатів почесної варти зверненням "Слава Україні!", на що українські солдати хором відповіли: "Героям слава!"

Замах на прем'єра Фіцо: У Словаччині припускають, що нападник діяв не один

неділя, 19 травень 2024, 23:16

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток припускає, що нападник на прем'єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників. Про це повідомляє Dennik N, передають Патріоти України. "Є версія, що зловмисник був у певній групі людей, які, ймовірно, жарт...

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...