Хіти тижня. Скабєєва в екстазі: Богдан на Генасамблеї ООН поговорив з пропагандистами РФ

Глава ОПУ заявив, що сподівається на те, що зустріч Зеленського та Путіна пройде в жовтні і буде плідною.

Глава Офісу президента України Андрій Богдан в Нью-Йорку, де проходить Генасамблея ООН, поспілкувався із пропагандистом Кремля Євгеном Поповим і в ході бесіди розповів про очікування України в питанні врегулювання військового конфлікту на Донбасі. Відео їх діалогу опублікувала в своєму Telegram-каналі російська пропагандистка Ольга Скабєєва, передають Патріоти України.

В ході бесіди Попов запитав у Богдана, як глава ОПУ оцінює перспективи переговорів між президентом України Володимиром Зеленським та президентом Росії Володимиром Путіним. На це Богдан уточнив: «Мені здається, що вони обов'язково будуть. Єдине - хто буде ще присутній на цих переговорах».
Також, Богдан додав, що сподівається на те, що зустріч пройде в жовтні і буде плідною. У той же час, глава ОПУ підкреслив, що це буде залежати від країни-агресора. Богдан сказав: «Ми вважаємо, що можна вирішити все. Але це залежить в більшій частині також і від бажання керівництва Росії. Тому ви як журналісти і ваші глядачі як громадянське суспільство повинні теж давати сигнали своїй владі, що мир з Україною необхідний для розвитку обох держав. Спасибі вам, що ви знайшли час зі мною поспілкуватися».

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...