Хіти тижня. Скандал на "Голосі країни 2020": Підопічна Дана Балана потрапила в базу "Миротворця" (фото)

Василина Старшова незаконно відвідувала окупований Крим разом із гуртом "Ленінград".

Учасниця шоу Голос країни-10 Василина Старшова, яка була вокалісткою в російській групі "Ленінград", але зараз вирішила зайнятися сольною кар'єрою, попала в базу сайту "Миротворець". Підопічну Дана Балана на популярному конкурсі звинувачують у незаконному відвідуванні окупованого Криму в серпні 2016 року, передають Патріоти України.

Артистка за підсумками 1 випуску нового сезону пройшла до наступного етапу Голосу. У заяві адміністраторів сайту "Миротворець" йдеться, що Старшова - порушниця державного кордону України - зараз у Києві, і про її точне місцезнаходження знають організатори конкурсу.

"Вона в серпні 2016 року для участі у фестивалі "Золота балка" в місті Балаклава незаконно проникла в захоплений російськими окупантами український Крим", - йдеться в повідомленні. Також на "Миротворці" з'явився "профіль" Старшової.

До нього додається посилання на відео участі російської артистки на фестивалі в Балаклаві разом зі співаком Сергієм Шнуровим та групою "Ленінград". На шоу Голос країни-10 Старшова запам'яталася яскравим виступом, і на неї повернулися чотири тренерські крісла.

Василина Старшова пройшла у наступний етап шоу Голос країни-10

Дан Балан взяв "опіку" над конкурсанткою. Додамо, що наступний випуск Голос країни-10 вийде 26 січня.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...