Хіти тижня. Скандальний нардеп "Юзік" відзначився автохамством на місці трагедії в Одесі (відео)

Окремо користувачі відзначили біг нардепа з занадто надмірною вагою до свого зовсім недешевого "залізного коня"

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Юрій Корявченков, відомий як "Юзік" зі студії "Квартал 95", вдень 9 грудня тимчасово заблокував роботи з розчищення будівлі згорілого одеського коледжу і пошуку зниклих людей під завалами. Випадок автохамства стався навпроти в'їзду на територію розчищення завалів на вул. Троїцької в Одесі, передають Патріоти України.

Нардеп покинув свій елітний позашляховик Toyota прямо посеред перехрестя і пішов. Відповідне відео розміщено у Facebook одеського "7 каналу". Таким чином він заблокував проїзд, в результаті чого до місця трагедії не могли проїхати пожежні машини.

Поведінка депутата викликала обурення в мережі: "Дотримання законів народом починається з дотримання закону особами, які його приймають", "Взагалі охр*нівшій перець. Тільки його тут не вистачало", "А чого він взагалі туди поперся, пропіаритися на горі?", "Сенс його приїзду? Подивитися, намалюватися?","Дорвалися до влади і можна порушувати?","Просто немає слів", "Ось вони, народні обранці, клали на всіх", – обурювалися одесити в коментарях до відео.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...