Хіти тижня. "Скандували "Руска к*рва"!": Скабєєва влаштувала істерику через українських ультрас (відео)

Бурхливою реакцією рупор Кремля вибухнула в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин".

Топ-пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва влаштувала скандал у прямому ефірі через гасла львівських ультрас. Вона раптово згадала про те, як українці провчили сербських фанатів "русского міра" на "Львів Арені" 7 червня, передають Патріоти України.

За її словами, футбольні фани вигукували мати на адресу сербських вболівальників, а також буцімто "зігували". Бурхливою реакцією рупор Кремля вибухнула в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" телеканалу "Росія 1".

"Під час виконання національного гімну Сербії вже на матчі збірних у Львові чи не всі 30 тисяч українських вболівальників скандували "Руска к*рва!" і "зігували" під бандерівські гасла! Загалом все те, що в цивілізованому світі неможливо і називають хуліганством, в Україні норма!", – скипіла одіозна пропагандистка.

Джерело: Обозреватель

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...