Хіти тижня. "Схожа на повію на пенсії": Джилл Байден викликала суперечки в мережі через вбрання з ажурними колготками (фото)

Фото дружини президента США Джо Байдена Джилл, яка виходить з літака в аеропорту Вашингтона, стали бурхливо обговорювати в мережі. Багато хто розкритикував вбрання 69-річної першої леді, який нібито виглядає не за статусом і віком. Так, люди сперечаються через сукню і колготки знаменитості. Дискусії виникли серед користувачів соціальної мережі Twitter, передають Патріоти України.

Папараці сфотографували Байден в образі з чорного жакета, сукні вище колін темного кольору зі вставкою з еко-шкіри, ботильонів на високих підборах і ажурних колготок. У такому луці дружина лідера США прилетіла бортом номер один з Каліфорнії.

У мережі почали писати, що перша леді обрала не зовсім належний образ, як для своїх 69 років. Але знайшлися і ті, хто встав на сторону Байден та підтримав жінку. "Жодна жінка не буває занадто старою, щоб носити те, що їй хочеться", "Я думаю, що Джилл Байден мило виглядала в панчохах-сіточках і спідниці! Але людям завжди потрібно знайти щось обговорити", "Джилл Байден з усіх сил намагається бути в тренді. Вона взагалі не може змагатися. Не в її стилі", "Джилл Байден виглядає як колишня повія", "Джилл Байден може захотіти одягнутися як вулична повія і роздати морозиво чоловікам у літаку, але камера не обманює, і вона не може приховати свої зморшки", – пишуть люди в коментарях.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...