Хіти тижня. "Скоро ми тебе обміняємо! Мовчи": Наумович - про "блискавичну реакцію Кремля" на арешт генерала СБУ

ФСБ майже відразу повідомила про затримання в анексованому Криму групи "українських диверсантів".

Арешт "українських диверсантів" у Криму і генерала СБУ Валерія Шайтанова в Києві, ймовірно, пов'язані. Про це в Facebook написав український блогер Сергій Наумович, передають Патріоти України.

Вже через пару годин після гучного арешту в Києві генерал-майора СБУ Шайтанова ФСБ "заворушилася". Вона повідомила про затримання в анексованому Криму групи "українських диверсантів". Наумович впевнений, що це не збіг. "Абсолютно прозора і очікувана логіка Кремля: ви зловили нашого, а ми ось тепер хочемо його поміняти на жменьку ваших. І очевидно, що будуть пропонувати це зробити швидше, щоб Шайтанов не зламався і не наговорив "зайвого" - розповів блогер.

На його думку, історія в Криму ще є сигналом самому Шайтанову: "Друже, скоро ми тебе обміняємо! Мовчи". "Така блискавична реакція Кремля вказує на те, що була спіймана по-справжньому велика риба", - висловив думку Наумович. Він закликав Офіс президента України не піддаватися на вмовляння Кремля з обміну Шайтанова, так як це, на його думку, допоможе розкрити агентурну мережу Москви в Україні та запобігти безлічі провокацій.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...