Хіти тижня. Скрепна істерія: Путінських байкерів не пускають до Грузії

Грузія на час травневих свят закрила кордон для байкерів з Росії та країн СНД, які зібралися на масштабний міжнародний зліт в Афінах.

Один з мотоциклістів з Казахстану поскаржився журналістам, що з Тбілісі прийшла рознарядка не пропускати їх, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"На кордоні нам сказали, що прийшла рознарядка з Тбілісі не пропускати. Не пустили ні транзитом, ні в Грузію. Після Солоників збиралися в Афіни. Через Booking були заброньовані готелі. Тепер ми вже ніяк не встигнемо. Дуже засмутилися, адже на нас повинні були там чекати друзі з Німеччини. Всі проти розвитку туризму і спілкування між людьми", – поскаржився він.

Ще один байкер розповів, що на кордоні розгорнули колону з 30 мотоциклістів. Вони простояли дві години, а потім "відмовили без пояснення причин". У свою чергу, аналітик CIT Руслан Льовієв в своєму мікроблозі в Тwitter пояснив, що мандрівників не пропускають з офіційною відмовою, а заборона діятиме до 10 травня.

"Людина не надає інформацію або надає неправдиві відомості про свою особу і мету поїздки", – йдеться в офіційній відмові.

дібний наказ в Грузії ввели в дію не вперше. У 2017 році в країну не змогли потрапити "Путінські байкери", так як для громадян "неприйнятний анонсований візит "Нічних вовків" і перформанс, який не відповідає духу свята".


Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...