Хіти тижня. Скрепи б'ють на сполох: На Росії почали побоюватися руйнування Кримського моста

Влада РФ почала сильно побоюватися просадки Кримського моста. В результаті вони почали вживати особливих заходів, які їм дозволять контролювати стан шляхів залізничної гілки споруди через Керченську протоку.

Про це розповів відомий вчений з Росії Юрій Медовар, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Він, зокрема, заявив, що в разі проблем з мостом президент Російської Федерації Володимир Путін обрушить свій гнів на тих, хто в цьому винен. Таким чином, вчений заявив: «Зараз всі перестраховуються, тому що якщо состав злетить з рейок, Путін всім знесе голову».

Крім того, Медовар зазначив, що залізничний рух по Керченському мосту загрожує цілісність споруди. Потрібно виконувати серйозний контроль за тим, щоб «перевантаження на мосту не було, щоб не було великої просадки, тому що якщо це трапиться з шляхами, то поїзд однозначно злетить з рейок». Згідно з даними вченого, влада Російської Федерації буде ретельно контролювати ситуацію з Керченською мостом.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...