Хіти тижня. Скрепи махлюють заради вдаваного "побєдобєсія": Міноборони РФ видало за новітній літак техніку початку 60-х років минулого століття (відео)

Вперше Іл-38 злетів в 1961 році, а використовувати цю модель стали в 1969-му.

Росіяни вразили "новітніми технологіями". Фото: скріншот з відео.

Міноборони Росії продемонструвало сучасний Іл-38Н. Однак, на думку експертів, показаний протичовновий літак виявився технікою піввікової давності. Про це повідомляє Центр аналізу стратегій і технологій, передають Патріоти України.

На відео, опублікованому на офіційному інтернет-представництві військового відомства під назвою «Протичовновий вінтаж», покликаному продемонструвати роботу льотчиків, які ведуть пошук суден умовного противника, експерти виявили курйозні факти.

Так в підписі на каналі йдеться, що мова йде про Іл-38Н. Нібито нову модель літака. Однак ролик демонструє стару версію. Причому, зазначають фахівці, має місце саме свідома підміна, оскільки не складно відрізнити Іл-38Н від «прабатька» за наявністю у верхній частині фюзеляжу прицільно-навігаційного комплексу «Морський дракон».

Відомо, що вперше Іл-38 злетів в 1961 році, а використовувати цю модель стали в 1969-му. За наявними відомостями, в 2016 році ВМФ країни-агресора мала в своєму розпорядженні 46 літаків Іл-38 та вісім Іл-38н.

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:15

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...