Хіти тижня. Скрепи розмріялись: Жириновський із погрозами закликав Україну, Вірменію, Азербайджан і Білорусь "повернутися додому" в Росію

Глава Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський закликав приєднати до РФ Україну, Білорусь, Вірменію та Азербайджан. Пропагандистську заяву політик зробив в ефірі радіо "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

Жириновський вважає, що таким чином країни повернуться "додому". "Вимагати, наполягати, набрати туди інших послів і сказати, що в разі загострення великої війни ми вам допомогти не зможемо. І ви загинете", – сказав політик, додавши загрозу: нібито в іншому випадку ці країни "роздеруть на частини".

Пропагандист заявив, що Білорусь "заберуть поляки і литовці", Україну "роздерибанять німці, румуни та інші сусіди". Про військову агресію РФ в Україні Жириновський очікувано не згадав.

"Туреччина та Іран роздерибанять Південний Кавказ і так далі. Від вас пір'я одне залишиться. Негайно в Росію! Негайно додому!" – сказав лідер ЛДПР.

Крім того, він запропонував відправити російську армію на території цих держав, а також змусити турецькі війська відійти на тисячу кілометрів від кордонів Вірменії та Азербайджану. "Те ж саме на заході – Прибалтика й інші режими. На тисячу кілометрів! Не можете, тоді ми допоможемо іншим, які ваші столиці перетворять на купу попелу і так далі", – пригрозив він.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...