Хіти тижня. Скрепи в паніці: На Росії злякалися ракетного удару з боку України

Йдеться про модернізовану ракету "Вільха-М".

В Україні розвивається зброя, здатна дати потужну відсіч військам Росії на Донбасі. Ця новина викликала великий резонанс у російських ЗМІ, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.Нет.

Йдеться про модернізовану ракету "Вільха-М". У разі нового широкомасштабного наступу РФ завдяки цій зброї наша країна отримує потужний засіб стримування, підкреслив у коментарі директор Павлоградського хімічного заводу Леонід Шиман.

"Путін довго думатиме, чи варто йому знову атакувати Україну та обстрілювати наші міста, як це робили росіяни в 2014-2015 роках, знаючи, що удари "Вільхи" можуть бути завдані й по їхніх об'єктах критичної інфраструктури, на кшталт того ж "Кам'янського", – сказав він.

Зазначимо, що саме ці слова спричинили паніку в росЗМІ, які почали писати, що "в Україні заявили про можливість завдати ракетного удару по російському НПЗ".

"Завдання ракетного удару по інфраструктурних об'єктах у Росії, включно з нафтопереробним заводом у Ростовській області, допускає директор українського Павлоградського хімічного заводу, що виробляє, перероблює та утилізує ракетне паливо, Леонід Шиман. На його думку, українські системи реактивного залпового вогню за необхідності можуть ударити по російській інфраструктурі", – процитувало РЕН ТВ.

Зі свого боку видання "Известия" заявило не тільки про те, що в нашій країні нібито "допустили завдання ракетного удару по Росії".

"В Україні неодноразово звучали резонансні заяви про можливість атакувати Росію. Так, у листопаді політолог Тарас Загородній закликав створити ракети, здатні дістати російські АЕС і вдарити по них, створивши "ядерний вибух", – стверджує росЗМІ.

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...