Хіти тижня. "Скидають у чат, як голосувати": Скандальна нардеп розповіла, як насправді працює "Слуга народу"

Виключена з фракції "Слуги народу" нардеп Ганна Скороход розповіла, про те як в політичній силі відбуваються голосування. За її словами, всі депутати голосують за вказівкою зверху. В інтерв'ю "Апострофу" Скороход зазначила, що повідомлення депутати отримують в чат. Їм кажуть, як за який закон голосувати, а якщо проти, то чому, передають Патріоти України.

При цьому вона додала, що ні у кого з депутатів не виходило обґрунтувати свою позицію, якщо вона не збігається з партійною.

"Пояснення хорошого я ні разу не зустрічала. Якщо пояснення в тому полягає, що законопроект не нами подано, то, напевно, це не пояснення, це маячня. Але багато хто вважає, що це дуже гарне пояснення. Більш того, з усіх проблемних питань нам навіть скидають, як спілкуватися з пресою, як на яке питання відповідати", - зазначила вона.

За словами Скороход, в ситуацію часто втручається глава ОПУ Андрій Богдан. "На фракції він присутній майже завжди. І також Трофимов (Сергій Трофімов - перший заступник голови ОП) і міністри присутні. Гончарук ходить теж, коли питання стосується Кабміну, а вони є завжди. Я навіть задавала йому питання по бюджету. Абсолютно нормальна комунікація. Правда, вона нічим не закінчується, але сам факт", - говорить вона.

Депутат також розповіла, як проходило голосування за Кабмін. За її словами, кандидатів ніхто не обговорював. "Президент сказав, що бере на себе відповідальність за Кабмін, і його треба проголосувати. Питання було в тому, що ніхто нікого ні з ким не обговорював, кого призначили. Якщо ви подивитеся, то в трудовій книжці деяких - досвід роботи аж два роки ФОПом ... і тут - міністр. Я не претендую на Кабмін, але в тій же фракції СН величезна кількість людей і з досвідом роботи, розумних, які розуміються і в економіці, і в інших сферах", - додала Скороход.

На її думку, нинішній Кабмін призначений для того, щоб "провести певні законопроекти, щоб яскраво почати і швидко закінчити розпродаж залишків України, а потім звалити".

Джерело: Апостроф

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...