Хіти тижня. "Слабаки вони": Українці дотепно висміяли відставку Медведєва та запропонували росіянам "цінний подарунок"

Українці не жадібні - вони можуть подарувати росіянам не тільки "уряд молодих професіоналів", але й Медведчука разом із Бойком та Шуфричем.

Володимир Ар'єв. Фото: скріншот з відео.

В Україні досить вдало пожартували про відставку російського уряду на чолі з Дмитром Медведєвим. Так, народний депутат Володимир Ар'єв розмістив каламбур про те, що Кабмін Росії не витримав рівня зарплат українських чиновників, передають Патріоти України.

У коментарях до його посту відразу же розвинули цю тему, підкресливши, що Україна може подарувати Росії свій "уряд молодих професіоналів", підкресливши, що "нехай вони забирають їх даром". Інший користувач "Фейсбук" запропонував відправити в Москву разом з українським новим урядом ще й Медведчука, Бойко і Шуфрича - так би мовити, "в навантаження". Втім, з'явилося жартівливе застереження, що міжнародна громадськість засудить Україну за використання проти Росії "зброї масового ураження".


"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...