Хіти тижня. "Слава Україні!": Прем'єр Британії Джонсон заговорив українською на честь Дня Незалежності (відео)

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон яскраво привітав українців з Днем Незалежності і заговорив українською мовою, повідомляють Патріоти України.

Відеозвернення з його промовою і яскравим творчим подарунком співробітників посольства України у Великобританії з'явилося на офіційній сторінці відомства у Twitter.

Так, дипломати українською мовою процитували вірші пісПрем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон яскраво привітав українців з Днем Незалежності і заговорив українською мовою.

Відеозвернення з його промовою і яскравим творчим подарунком співробітників посольства України у Великобританії з'явилося на офіційній сторінці відомства у Twitter (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).ні Тараса Петриненка "Україна", яку називають одним з духовних гімнів країни. На тлі звучала музика цього легендарного твору. В кінці ролика до привітань приєднався сам Борис Джонсон, сказавши: "Слава Україні!".

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...