Хіти тижня. "Слава Україні!": Цимбалюк показав "б*ндерівця" в жовтому жилеті у самому центрі Москви (відео)

Українці висловили захват від сміливого вчинку росіянина.

Роман Цимбалюк та Михайло Кірцер. Фото: скріншот з відео.

У мережі викликало ажіотаж відео журналіста Романа Цимбалюка, на якому чоловік у центрі Москви вигукує вітання "Слава Україні!". Воно було випадково зняте під час прямого включення українського кореспондента з акції проти арешту журналіста Івана Голунова. Яскравий ролик Цимбалюк опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Героям слава! Це саме той випадок, коли треба дивитися до кінця", — коротко написав у пості журналіст. Крім того, він додав, що був настільки здивований почутим, що навіть не відразу здогадався відповісти чоловіку. За словами Цимбалюка, він не очікував такого повороту подій.

У коментарях користувачі висловили захват від сміливого вчинку росіянина. Виявилося, що це — Михайло Кірцер, відомий громадський активіст, волонтер і постійний учасник акцій протесту. На них він завжди приїздить на велосипеді і у жовтому жилеті.

"А велосипедист — бандерівець! Героям слава!", "У велосипедиста були київські номери!", "Ні, був на євробляхах", "Романе, Ви там, бува, не підгодовуєте їх нашим печивом?", "Обличчя Романа, коли почув від москвича у Москві "Слава Україні!", "Аж процесор підвис від нежданчика", "Романе! На це можна дивитися вічно!", "І все ж таки мені радісно бачити таке вітання у Москві!" — активно пишуть люди під постом Цимбалюка.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....