Хіти тижня. "Слуга народу", який хотів відіслати інструкорів НАТО задля довіри РФ, накреслив чесно-благородно "червоні лінії", котрі влада не перетинатиме у "формулі Штайнмаєра"

Для початку переговорів з врегулювання конфлікту на Донбасі має бути виконано ряд умов, озвучених президентом України Володимиром Зеленським. Про це у Верховній Раді заявив народний депутат від “Слуги народу” та голова Комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництваБогдан Яременко, зазначають Патріоти України.

За його словами, в першу чергу має відбутися відведення військ від лінії розмежування для того щоб встановити чітке стійке перемир’я і припинення вогню. Яременко також підкреслив, що Україна повинна відновити контроль над територіями, на яких будуть проходити вибори в органи місцевого самоврядування.

“Саме ці червоні лінії це те, що будемо відстоювати ми, депутати партії “Слуга народу” тоді коли дійсно справа дійде до обробки закону про місцеве самоврядування. Той закон, який є особисто мене не влаштовує тому, що в ньому є положення про безумовну амністію, у ньому є положення про місцеву міліцію і так далі і так далі і все те, що я не хочу щоб було на моїй землі. Цього не хоче наша фракція. Цього не хоче президент Зеленський”, – заявив Яременко.

Народний обранець також підкреслив, що Росія може нав’язувати свою волю, проте вона не зможе змусити переступити вищевказані червоні лінії.

Як повідомлялося раніше, саме "стійкий патріот" пан Яременко, котрий нещадно критикував режим Порошенка за поступливість окупантам, ставши представником зовнішньополітичного напрямку від "Слуги народу" в українському парламенті, зондував суспільний настрій щодо відмежування від НАТО заради любові держави-агресора.

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:15

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...