Хіти тижня. "Слуга" у халепі": Зеленський прокоментував наявність засудженого педофіла у своїй фракції Верховної Ради

Поспіхом зібрані люди у новий палітичний проект по ідеї мали проходити "інфільтрацію" по базам МВС та СБУ. Адже ці позиції на час парламентських виборів займали вже "свої люди" шостого президента

Президент України Володимир Зеленський прокоментував в Очакові скандал навколо народного депутата з партії “Слуга народу” Романа Іванісова, зазначають Патріоти України.

“Завтра у мене будуть реальні дані, я хочу розібратися фейк це чи ні, чи реально у нього є причетність до кримінальній справі пов’язаній з зґвалтуванням. Я можу ще раз сказати вам, якщо завтра буде хоч один факт, хоч щось- завтра я змушу цю людину скласти мандат і піти зі “Слуги народу”. Ви знаєте, що ми двох людей вже відправили. Це буде напевно третя людина, якщо він причетний”, – заявив президент.

Зеленський додав, що якщо інформація підтвердиться, то він буде покараний за зачистку даних.

“Ви знаєте, що всіх людей партія “Слуга народу” брала з народу, прості люди, які ніколи не були в політиці. Їх перевіряла і СБУ і МВС. Якщо було підчищено дані – буде розслідування”, – заявив Зеленський.

Президент подякував журналістам за оприлюднену інформацію і додав, що партія готова до очищення.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...