Хіти тижня. "Слугам" наказали перебувати у Києві: У Раді очікується голосування про запровадження надзвичайного стану

На засіданні фракції домовилися зібратися на позачергове засідання парламенту в найближчі 24 години.

Депутатам від "Слуги народу" сказали залишитися в Києві на час карантину, тому що на засіданні фракції домовилися зібратися на позачергове засідання парламенту в найближчі 24 години, якщо раптом буде необхідність введення надзвичайного стану. Про це повідомило джерело в партії, передають Патріоти України.

Також джерело підтвердило інформацію про те, що робота триває в комітетах до 3 квітня. Нагадаємо, вчора президент України Володимир Зеленський в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV заявив, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану.

Крім того, 16 березня на засіданні фракції глава країни майже умовив "слуг народу" не відправляти Верховну Раду на карантин, щоб прийняти закон про ринок землі. В результаті було прийнято рішення, що Рада під час карантину буде працювати без пленарних засідань.

Джерело: Страна

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...