Хіти тижня. "Служниця" без трусів: "Ганна Мінюкова, учасниця Нацради реформ при президентові України. А ще - ню-модель... Хороші "професіонали" у нас на вагу золота...", - Приходько (фото 16+)

Дніпрянка Ганна Мінюкова (Ася Міковіч), яка стала відомою після парі з мером Борисом Філатовим з приводу ремонту Нового мосту і голої фотосесії на переправі, 25 лютого прийняла участі в засіданні Національної ради реформ з першими особами України. Відповідне фото дівчина опублікувала у себе в Instagram, передають Патріоти України.

На засіданні також були присутні президент Володимир Зеленський, голова Офісу президента Андрій Єрмак, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук, експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі і багато інших. "Останнім часом все більше переконуюся, як важливо бути частиною того, що дійсно має значення і розвиватися в команді професіоналів", – підписала фото Мінюкова.

Нагадаємо, що в 2019 році Мінюкова уклала парі з мером Дніпра Борисом Філатовим. Дівчина пообіцяла роздягнутися і влаштувати фотосесію на Новому мосту, якщо ремонт закінчать в обіцяний термін. Модель виконала умови парі, коли Філатов достроково відкрив переправу.

"І про реформи, так скть... Це Ганна Мінюкова, учасниця засідання Нацради реформ при Президентові України. А ще - ню-модель, ну то таке... Як підписала світлину сама Ганна: «Останнім часом все більше переконуюся, як важливо бути частиною того, що дійсно має значення і розвиватися в команді професіоналів»... Що тут скажеш... Хороші «професіонали» та досвідчені реформатори у нас на вагу золота... Тільки подивіться, як вони можуть розкорячитись заради їх втілення і лише потім дозволити собі перекур... За часів Порошенка, словосполучення «рішучі реформи» стало мемом. За часів Зеленського - мем матеріалізувався", - зазначив на своїй сторінці в Фейсбук Назар Приходько.

У себе в соціальних мережах Мінюкова і до цього публікувала знімки з відвертих фотосесій. Однак після парі дівчина намагалася таким чином звернути увагу на стан доріг і мостів в країні. У профілі Instagram Мінюкова називає себе інфраструктурною музою України, пише про будівництво, публікує фото з українськими чиновниками. Вона інженер-конструктор мостів і тунелів за освітою.

У коментарях під фото з засідання Нацради дівчині пригадали голу фотосесію після парі і помітили, що з її аккаунта пропали відверті знімки. Судячи з усього, Мінюкова "почистила" профіль перед початком "розвитку в команді професіоналів".

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...