Хіти тижня. Соратниця Януковича влаштувала істерику в прямому ефірі через "секретну" базу США в Україні (відео)

Мадам Бондаренко на словах дуже боїться американців та їх загарбницьких планів. Мабуть того її діти навчаються в США, а сама скуповує там нерухомість.

Скандальна ексрегіоналка Олена Бондаренко влаштувала істерику в прямому ефірі телеканалу "НАШ", розповідаючи про секретні військові бази США в Очакові, передають Патріоти України.

"Хто з вас знає про будівництво закритої військовій базі в Очакові? Ніхто. А ви знаєте, що ця військова база у нас будується другий або третій рік поспіль. Вона будується виключно силами США, туди обмежений доступ державних чиновників України, на власній території. Оточення за кілометр, місцеве населення не має право навіть близько гуляти", – обурювалася вона.

На думку Бондаренко в Очакові будується "опорний пункт" для нападу. "З нами хто зібрався воювати? Що там робитимуть американські військові? Що вони зараз там роблять? І чому уряд не ставить ці питання?" – істерії вона.

Також скандальна екснардепка викрикувала з місця, що в Україні з часів президента Віктора Ющенка працюють американські бактеріологічні лабораторії. "В Україні за гроші міністерство оборони США при Ющенко побудовані 15 закритих бактеріологічних лабораторій, і вони працюють досі і фінансуються вони міністерством оборони іншої країни", – розповідала Бондаренко.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...