Хіти тижня. Співав і висовував язика: Богдан за спиною у Зеленського здивував безглуздою поведінкою під час брифінгу у Парижі (відео)

Президент на витівки глави ОПУ ніяк не відреагував і продовжував відповідати журналістам.

Андрій Богдан. Фото: УНІАН.

Глава Офісу президента Андрій Богдан під час брифінгу Володимира Зеленського після саміту в "нормандському форматі" в Парижі почав співати, заважаючи президенту відповідати на запитання журналіста. Відповідне відео потрапило в мережу. Чиновник почав наспівувати слова, схожі на пісню "Холодно" Святослава Вакарчука, голосно сміявся і висовував язика, передають Патріоти України.

Богдан стояв за спиною президента. Він показово перебивав журналіста і говорив "дякую-дякую", а потім почав співати: "Холоднооо...". Коли брифінг завершився, Богдан рушив до виходу, співаючи: "Дякуууємооооо".

Сам президент на витівки Богдана ніяк не відреагував і продовжував відповідати журналістам. До речі, прессекретарка президента Юлія Мендель і його помічник Кирило Тимошенко зі співу Богдана сміялися.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...