Хіти тижня. Співав і висовував язика: Богдан за спиною у Зеленського здивував безглуздою поведінкою під час брифінгу у Парижі (відео)

Президент на витівки глави ОПУ ніяк не відреагував і продовжував відповідати журналістам.

Андрій Богдан. Фото: УНІАН.

Глава Офісу президента Андрій Богдан під час брифінгу Володимира Зеленського після саміту в "нормандському форматі" в Парижі почав співати, заважаючи президенту відповідати на запитання журналіста. Відповідне відео потрапило в мережу. Чиновник почав наспівувати слова, схожі на пісню "Холодно" Святослава Вакарчука, голосно сміявся і висовував язика, передають Патріоти України.

Богдан стояв за спиною президента. Він показово перебивав журналіста і говорив "дякую-дякую", а потім почав співати: "Холоднооо...". Коли брифінг завершився, Богдан рушив до виходу, співаючи: "Дякуууємооооо".

Сам президент на витівки Богдана ніяк не відреагував і продовжував відповідати журналістам. До речі, прессекретарка президента Юлія Мендель і його помічник Кирило Тимошенко зі співу Богдана сміялися.

Потрібні свої артилерійські снаряди та більше бронетехніки: Директор Rheinmetall розповів про будівництво збройових заводів в Україні, один вже працює

субота, 26 жовтень 2024, 18:14

Концерн Rheinmetall запланував в Україні будівництво чотирьох заводів з виробництва зброї. Один із них уже працює.Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю директора Rheinmetall Арміна Паппергера, передають Патріоти України. . "У нас бага...

Доленосні вибори в Грузії: Зафіксовано масову бійку - спостерігачі ловлять проросійську партію влади на фальсифікації (відео)

субота, 26 жовтень 2024, 17:23

У столиці Грузії Тбілісі біля виборчої дільниці №60 відбулася масова бійка, повідомляють грузинські ЗМІ. У бійці брали участь кілька десятків людей. Конфлікт стався у спальному районі міста Глдані, передають Патріоти України. Повідомляється, що в бійці...