Хіти тижня. "Сподіваюся, що якась чергова хвиля змете цю ситуацію": Андрухович напророчив Зеленському невтішну долю (відео)

Президентство Володимира Зеленського може або закінчитися достроково через нові потрясіння в Україні, або залишиться довічним. Такий прогноз озвучив відомий український письменник Юрій Андрухович в інтерв'ю журналістці Яніні Соколовій для програми "Рандеву", повідомляють Патріоти України.

Він не виключив, що історія Зеленського стане своєрідним повторенням епохи утікача Януковича, якого також привів до влади електорат, не здатний мислити критично.

"Мені перестають подобатися люди, співвітчизники. Я починаю на них дивитися з точки зору "ой, цей, мабуть, теж голосував за Зе". Або "ця схожа на таку, яка голосувала". Мені дуже не подобається ця зміна влади. Інтуїція підказує мені, що це колективний або переформатований Янукович-2 і варто налаштовуватися на агресивну, віроломну, підступну і в кінцевому підсумку антиукраїнську хвилю. Сподіваюся, що якась чергова хвиля змете цю ситуацію раніше, ніж можна було очікувати. А з іншого боку, якщо не змете, то це назавжди", – попередив Андрухович.

У цьому контексті він запропонував Соколовій укласти парі, висловивши переконання, що Зеленський не дотримає обіцянку про один президентський термін, якщо йому не доведеться екстрено піти з політики.

"Можемо сьогодні на всю Україну піти на парі, що якщо пан Зеленський відбуде повний термін, то він в жодному разі не виконає обіцянку йти тільки на один термін. Він обов'язково залишатиметься. Якщо для них не мають значення ті речі, які вони вчора говорили, то яке значення матиме те, що вони п'ять років тому говорили?" – підсумував письменник.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...