Хіти тижня. "Справа честі Авакова": З'явилось нове вагоме свідоцтво непричетності Яни Дугарь до вбивства Шеремета (відео)

Чим більше триває справа у суді, тим очевиднішим стає, що її ініціатори мотивувалися чим завгодно, крім професіоналізма. А звинувачення у політичному замовленні проти ветеранів війни та волонтерів набирають все більше ваги.

Підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета військовий медик Яна Дугарь пройшла експертизу на поліграфі. Експертизу проводили в Українському бюро психофізіологічних досліджень та безпеки. Аналіз відповідей показав непричетність Дугарь до злочину. Про це повідомили адвокати підозрюваної, зазначають Патріоти України.

"Питання: чи здійснювала Яна Дугарь будь-яке стеження за місцем пересування журналіста Павла Шеремета? Категорична відповідь – 99,6% "ні", - процитували один із прикладів дослідження адвокати.

Також адвокати навели приклад іншого питання, яке було поставлено Дугарь.

"Чи обговорювала Дугарь Яна Сергіївна з Антоненком Андрієм підготовку та вчинення вбивства журналіста Павла Шеремета? 99,9%, що не робила", - повідомили правозахисники.
На їхню думку, дані цієї експертизи дозволять поставити крапку в цій політичній справі.

Нагадаємо, підозрюваним у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета подовжили запобіжні заходи. Ветерана АТО і музиканта 41-річного Андрія Антоненка і дитячого кардіохірурга 40-річну Юлію Кузьменко залишили у СІЗО. Військову медсестру 26-річну Яну Дугарь - під нічним домашнім арештом. Антоненко, за версією слідства, був організатором групи по ліквідації Шеремета. Дугарь проводила розвідку неподалік місця вбивства, а Кузьменко привела в дію вибухівку під автомобілем журналіста у липні 2016-го року.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...