Хіти тижня. "Справа в капелюсі": Микола Азаров анонсував скоре повернення в Україну і повернення до влади

Як тільки Зеленський змінить силовиків, Микола Янович не забариться

Колишній соратник і прем'єр-міністр України, який перебуває під слідством, Микола Азаров пообіцяв повернутися в країну при президенті Зеленський. За його словами, для цього тільки потрібно поміняти керівників силових відомств в Україні і справа за його словами «в капелюсі», зазначають Патріоти України.
Азаров планує активно брати участь у політичному і державному житті в Україні найближчим часом. Про це одіозний соратник Януковича розповів в інтерв'ю «Страна.ру»
«Так, всі ми повернемося на Україну рано чи пізно. Тільки один раніше, інший пізніше. Коли призначать нового генпрокурора, нових керівників «каральних» відомств» - заявив прем'єр в екзилі.

Нагадаємо, 20 травня в ході інавгурації Володимир Зеленський висловив вимогу у відставці Генпрокурора та голови СБУ. Василь Грицак вже подав заяву про відставку.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...