Хіти тижня. Справжня окупація та злочин: Гаазький трибунал визнав анексію Криму війною Росії проти України

Відповідно всі злочини Росії на півострові підпадають під військові.

Гаазький трибунал визнав анексію Криму війною Росії проти України і найближчим часом складе реєстр судових справ про військові злочини Росії на території України, передають Патріоти України.

Анексія і подальша окупація Криму та Севастополя Росією в 2014 році є міжнародним військовим конфліктом між РФ і Україною. Як повідомили в прокуратурі АР Крим, такий висновок вказано в щорічній доповіді Міжнародного кримінального суду (МКС) в Гаазі.
Таким чином, МКС підтвердив кваліфікацію того, що відбувається на півострові, яка була дана в 2016 році. Відповідно до цієї оцінки до ситуації в Криму може бути застосовано міжнародне гуманітарне право. Відповідно всі злочини Росії на півострові підпадають під військові, а всі жителі півострова вважаються вимушено проживаючими на окупованій території громадянами України.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: