Хіти тижня. США оголосили Коломойському війну: Лещенко розповів, що вже робить у відповідь олігарх (відео)

Українському олігарху Ігорю Коломойському, проти якого США ввели санкції, дуже хочеться зустріться з президентом Володимиром Зеленським, але останньому це не потрібно. Про це заявив журналіст, політик і нардеп VIII скликання Сергій Лещенко, коментуючи боротьбу з олігархами, оголошену командою Зеленського, передають Патріоти України.

"Ми ж розуміємо, що на кожному дереві біля Офісу президента зараз сидить журналіст-розслідувач з камерою, який дивиться, хто приїжджає в офіс. В Конча-Заспі теж непоміченим проїхати непросто. Тим більше, в сучасних умовах можна спілкуватися не особисто. Але зараз Зеленський найменше хоче зустрічі з Коломойським, тому що це йому не потрібно. Коломойського на весь світ оголосили токсичною людиною, якій американська адміністрація певним чином оголосила війну", - заявив Лещенко.

Він вважає, що зараз в Україні йде боротьба з олігархами. "Ми бачимо, що відбулося суттєве обмеження впливу Медведчука - як на економічні, так і на медійні процеси в Україні", - додав Лещенко.

Він підкреслив, що для цього знайдений дуже правильний, хоча і нетрадиційний інструментарій - Рада національної безпеки і оборони. "Тому що цей орган, на відміну від багатьох, є конституційним, тобто прописаним в нашій Конституції. Власне кажучи, він і створювався для вирішення подібних завдань", - сказав Лещенко.

Джерело: Апостроф

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...