Хіти тижня. "США вже нездатні": У Китаї розповіли, хто може реально погубити Росію

Російська Федерація, на думку автора статті для газети «Женьмінь жибао», є великою державою і цю країну не може погубити ніхто, крім неї самої, передають Патріоти України.

В матеріалі наголошується, що крім Росії, такою державою ще є Китай. Автор навів слова відомого вченого Лі Чена наступним чином: «Жодної зовнішньої сили не існує, яка могла б здобути над ними перемогу». У статті також підкреслюється, що Сполучені Штати Америки, в свою чергу, вже не в силах послабити жодну з цих країн, розірвавши їх партнерські відносини. Однак об'єднатися з Москвою, згідно з даними матеріалу, Вашингтон нездатний, так як у США немає можливості розташувати до себе Росію.

Автор також заявив: «Так званий «союз з Російською Федерацією в боротьбі з Китаєм» - це припущення тільки невеликої кількості західних ЗМІ і діячів. Це не відповідає історичній тенденції і неодмінно буде приреченим на провал».

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...