Хіти тижня. Стало відоме ім'я ведучого дебатів між Порошенком і Зеленським

Названо ім'я ведучого дебатів Порошенка і Зеленського

Модератором дебатів кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського виступить журналіст Павло Казарін. Про це заявив глава правління Національної суспільної телерадіокомпанії Зураб Аласанія, повідомляють Патріоти України.

"Модератором буде Павло Казарін", — сказав він.Аласанія також повідомив, що 5 квітня НСТУ проведе першу установчу зустріч щодо дебатів кандидатів у президенти за участю представників двох штабів і Центрвиборчкому.

Водночас він вважає, що дебати будуть зірвані. "Я думаю, що це боротьба слона з китом. Перший шукає смисли, другий — видовищ. Я думаю, вони не домовляться. І дебати, в тому задуманому, стадіонному форматі, будуть зірвані", — сказав Аласанія.

Казарін — український журналіст, уродженець Сімферополя, автор Slon.ru, оглядач "Крим.Реалії" і ведучий на телеканалі ICTV.

Джерело: Страна

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: