Хіти тижня. Стало відомо ім'я топ-чиновника, який "зливав" таємні дані про оборону України

Причетність посадовця до завдання шкоди суверенітетові, територіальній цілісності, обороноздатності та державній безпеці України СБУ встановила 2 квітня.

Служба безпеки України викрила на незаконній передачі таємних даних про оборону держсекретаря Мінінфраструктури Андрія Галущака. Про це у Facebook написав колишній радник керівника ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк.

«Служба безпеки України викрила держсекретаря Мінінфраструктури Андрія Галущака, який надіслав невідомо кому секретні документи щодо заходів Міноборони на сході України, у морях та Керченській протоці», – написав він.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...