Хіти тижня. Стало відомо, ким є супутниця замміністра, котра "голяка" дефілювала перед мером Львова і працівниками міської адміністрації


Як повідомляли Патріоти України, до Львова трапився візит "слуги"-заступника міністра освіти й науки України Ігоря Гарбарука. У соцмережах знімки, зроблені під час візиту. На них поруч із чиновниками була молода незнайомка у чорній сукні з оголеними грудьми без бюстгальтера.

Фривольною мадам "безбашенного" слуги Зеленського виявилася 27-річна юристка Христина Тишкун. Вона сама виклала фото у своєму Instagram-акаунті, але після хвилі критики, щодо її вбрання, вона закрила свою сторінку.

У Facebook шеф-редактор порталу "Освітня політика" Віктор Громовий опублікував знімок Христини, ще до закриття облікового запису.

"Які проблеми освіти та енергоефективності сьогодні вранці жваво обговорюють у славному місті Лева?! Правильно: хто ця дама з хрестиком і чому ті хлопаки мають такі кислі писки", – написав він.

Також ще до закриття своєї сторінки вона у коментарях відповіла на хвилю хейту у свою сторону: "А до міської ради треба вибирати вбрання? Я думала, що кожен одягається так, як йому подобається, зручно, комфортно".

Мережу шокували фото незнайомки, яка супроводжувала заступника українського міністра (christina_tyshkun/Instagram)

Мережу шокували фото незнайомки, яка супроводжувала заступника українського міністра (facebook.com/paraskaradio)

Що відомо про Христину Тишкун

Христина Олександрівна Тишкун - юрист, власниця компанії "БК Забудова".

Дівчина народилася 30 серпня 1994 року у Львові.

На своїй сторінці у Facebook зазначила, що стала магістром права (юристом-правознавцем), закінчивши Львівський національний університет імені Івана Франка. Зараз Христина живе в Києві.

Також Христина вважається юристом, помічником адвоката в адвокатському бюро Advisers.


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...