Хіти тижня. "Стоп реванш": Делегатів з'їзду партії Кернеса-Труханова змушували йти "коридором ганьби" й топтатися їхніми портретами (відео)

Вранці у неділю, 2 червня 2019 року, проукраїнські активісти пікетували проведення у харківському Палаці спорту з'їзду новоствореної партії "Довіряй справам".

Проукраїнські сили змушували його делегатів йти "коридором ганьби". На вході також було розлито червону фарбу, яка символізувла кров захисників України, й розкладено зображення головних організаторів з'їзду - колишніх "регіоналів", міських голів Харкова та Одесси Геннадія Кернеса й Геннадія Труханова, відомих за рахунок своїх виразно проросійських поглядів, передають Патріоти України з посиланням на UA: Харків.

Окрім того, вздовж центрального входу до Палацу спорту “Нацкорпус” розгорнув гасло "Стоп реванш".

А на вікнах Палацу спорту учасники акції встановили портрети загиблих на Майдані та під час теракту біля Палацу у 2015-му році.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...