Хіти тижня. "Суд дозволив затримати у справі про захоплення українських моряків 15 російських військових", - Матіос

За словами головного військового прокурора України, глава Української держави Володимир Зеленський відзначив якісну роботу військової прокуратури з розслідування захоплення Росією українських кораблів і моряків.

Анатолій Матіос

У справі про захоплення біля Керченської протоки трьох українських кораблів із 24 моряками суди дозволили затримати 15 російських військових. Про це повідомив у Facebook головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, передають Патріоти України.

Згідно з інфографікою, яку він розмістив на своїй сторінці, йдеться про дев'ятьох осіб офіцерського складу, чотирьох осіб із числа генералів та адміралів, а також двох рядових. Усіх повідомлено про підозру.

Зазначена вартість захопленого майна становить, за даними слідства, 260 млн грн.

"Президент [Володимир] Зеленський відмітив якісну роботу військової прокуратури України по розслідуванню незаконного захоплення українських моряків у Керченській протоці", – написав Матіос.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...