Хіти тижня. Сумний прогноз для України: США будуть нав'язувати Україні новий Будапештський меморандум, - народний депутат

за думкою нардепа, в рамках меморандуму "ЛДНР" повинні отримати автономію.

Сполучені Штати будуть нав'язувати Україні новий Будапештський меморандум, в рамках якого "ЛДНР" повинні отримати автономію. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Вадим Денисенко, Повідомляють Патріоти України.

"Президент США пропонує другий Будапештський меморандум. Що це означає? Трамп вважає, що Зеленський може піти на угоду з Путіним. У перекладі на людську мову це означає, що США (в особі президента) будуть нав'язувати нам така угода", - пише Денисенко.

За його словами, суть цієї угоди дуже проста: автономія для "ЛДНР" і певні компенсації за Крим.

"Є два варіанти: погодитися або нав'язати свою гру. Свою гру можна нав'язати тільки тоді, коли лідер нації консолідує суспільство під свій план. На жаль, ніякого плану немає. І нам його, на жаль, не озвучують. І тому, ніякої консолідації, крім того, що якось воно буде, немає. І останнє: угода передбачає, що хтось виступить гарантом. Нас чекає з неймовірно високою часткою ймовірності Будапешт-2. з усіма наслідками, що випливають ", - резюмував депутат.


Довідка:
Мемора́ндум про гара́нтії безпе́ки у зв'язку́ з приєдна́нням Украї́ни до Догово́ру про нерозповсю́дження я́дерної збро́ї — міжнародна угода, укладена 5 грудня 1994 року між Україною, США, Росією та Великою Британією про неядерний статус України. Угода містить пункти, що надають гарантії суверенітету та безпеки Україні. Зазначений меморандум є юридичним актом:
набрав чинності з моменту підписання відповідно тексту цього документу;
сам текст згаданого документу 1994 року не передбачає ратифікації;
а процедура ратифікації міжнародних угод була встановлена Росією в 1995 році, пізніше укладання меморандуму.
Тому вказана угода є обов'язковою до виконання від 5 грудня 1994 р. всіма сторонами, всіма учасниками меморандуму без винятку. В 1995 роцi Генеральна Асамблея ООН прийняла меморандум як офiцiйний документ. (Вікіпедія)


Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

"У нас закінчились всі ракети": Зеленський пояснив, чому окупантам вдалося знищити Трипільську ТЕС

вівторок, 16 квітень 2024, 11:25

Ворогу вдалося повністю знищити Трипільську ТЕС, оскільки повністю закінчились ракети для її захисту, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю PBS, передають Патріоти України. "Трипільська ТЕС, а від неї залежить світло в Київському рег...