Хіти тижня. Сутенер нечистої сили: Фаріон грубо "накинулася" на Гордона (відео)

Ірина Фаріон, екс-нардеп від "Свободи", знову накинулася з гострою критикою та образами на Дмитра Гордона. В останньому інтерв'ю INTV вона заявила, що Гордон - не журналіст, а шарлатан і аферист, повідомляють Патріоти України.

Скандальна депутат на питання, чи спеціально вона провокує журналіста, відповіла, що він не журналіст, а шарлатан і аферист, торговець якимись пірамідками, розкручувач Кашпіровського, Алана Чумака і всієї іншої нечисті, накшталт Марії Стефанії та інших ворожок.

"Він - сутенер нечистої сили. І про цього сутенера нечистої сили більше говорити я не має наміру. Він просто панічно боїться Фаріон, тому що правий - вона воює з нечистою силою", - заявила Фаріон.

Також вона припустила, що Гордона якось на дозвіллі треба облити святою водою. За її словами, скандал між нею і Дмитром Гордоном виник після того, як він сказав, що історичні питання роз'єднують народ. Він розповів про своє ставлення до Степана Бандери та Романа Шухевича.

Також скандальна екс-нардеп заявила, що якщо Гордону не подобаються українські герої, йому слід виїхати до тих героїв, яких він дійсно любить.

"Мені не потрібні його вподобання. Ти жреш хліб моєї землі, і ти повинен поважати моїх героїв. Якщо тобі мої герої не подобаються, пили звідси, і хай за тобою пил стовпом! Їдь до тих героїв, яких ти любиш! Чого ти тут сидиш? Лисе і нещасне!" - скипіла Фаріон.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...