Хіти тижня. "Свято" наближається: Блогер Ходза вказав на небезпечну дивину з відведенням військ на Донбасі

Окупанти під виглядом підготовки до масштабних спільних навчань на окремих напрямках здійснюють перекидання до лінії зіткнення танків і 122-мм самохідних артилерійських установок "Гвоздика".

Український блогер Антон Ходза вказав на тривожний момент, що стосується поведінки бойовиків на Донбасі, які не поспішають мирно врегулювати конфлікт, однією з умов якого є розведення сил. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Так, блогер навів дані зведень штабу ООС про обстріл позицій ЗСУ на Донбасі, при тому, що наявність режиму тиші протягом тижня є важливою умовою розведення сил. Зокрема, незважаючи на старт мирного варіанту врегулювання війни на Донбасі, бойовики "під виглядом підготовки до масштабних спільних навчань на окремих напрямках здійснюють перекидання до лінії зіткнення танків і 122-мм самохідних артилерійських установок "Гвоздика", а також поповнюють "запаси боєприпасів, в тому числі мін і артилерійських снарядів".

"Тепер питання: це свідчення готовності Росії і її маріонеток до мирного врегулювання?" - задається питанням Ходза.

У мережі так само не втрималися від коментарів.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...