Хіти тижня. "Свидетельства "ополченки", или Шедевр, который превосходит распятого мальчика", - Казанський (відео)

Ряд російських ЗМІ, в тому числі державний телеканал, опублікували черговий казковий шедевр...

Про це у своєму блозі пише журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"На этот раз в эфир выдали свидетельства некой "ополченочки" о том, как пенсионеры из Сум летом 2014-го приезжали в Донецк за рабами с документом, подписанным лично Порошенко.

Цитата из рассказа: "Нам приглянулась старая "четверка" с сумскими номерами. Бабушка, дедушка, мешки у них какие-то... Когда спросили, чего они тут ищут, они показали нам бумагу, выписанную Петром Порошенко, на дом, который им понравится. Они туда могут заселяться, только нужно будет вписать туда адрес. А на вопрос, если там живут люди, они говорят: "Ну, будут у нас работать". Потому что по этому договору им можно было иметь трех рабов и трех рабочих".

Как??? Как у людей в головах рождаются такие сюжеты? Особенно не дает покоя загадка - почему трех рабов и ТРЕХ РАБОЧИХ? Что это значит?"

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...