Хіти тижня. Ситуація дуже змінилася за два тижні: Волкер зробив заяву про ставлення Заходу до України при Зеленському

Спецпредставник США зазначив, що ще недавно у Заходу була втома від України, але після зміни керівництва країни ситуація зрушилася з місця.

Курт Волкер. Фото: ВВС.

Протягом останніх двох тижнів в українській політиці сталося більше змін, ніж за останні два роки. Про це у Вашингтоні заявив спецпредставник США з питань України Курт Волкер, передають Патріоти України.

Він зазначив, що ще недавно у Заходу була втома від України, але після зміни керівництва країни ситуація зрушилася з місця. "Втім, якщо говорити про втому в іншому сенсі, то мене турбує те, що люди починають звикати до російської окупації і продовження військових дій. І це проблема... вони насправді вбивають українців щотижня, і ми не можемо про це забувати", - сказав Волкер.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...