Хіти тижня. "Ситуація складна - світ готується до можливої війни", - Мирослав Гай

"Всі поспішають підготуватися до можливої війни. Вкладаються мільярди грошей в зміни інфраструктури. Якби не позиція громадян України на Майдані, то деякі реформи ми б не побачили, бо були б на російському боці у цій війні", - пише у своєму блозі Мирослав Гай, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Реформа армії, підготовка, її нове забезпечення - все це завдяки Майдану, що поміняв політичний вектор і показав, як українці готові помирати і вбивати за Свободу. США підводить танкові бригади. До Ужгорода провели вузькоколейку від Будапешту і відновили аеродром.

Єврокомісія та міжнародний банк виділяють майже 900 мільйонів євро на оновлення ж / д інфраструктури України. Інвестиції в Україні будуть спрямовані на модернізацію, електрифікацію та збільшення пропускної спроможності залізничного сполучення за маршрутами до західного кордону і в напрямку від півночі на південь.

Все для туристів). Бо на кожну агрессію макак із ядерною дубінкою людство знайде свої методи боротьби. Чому зараз така ганебна ситуація в ПАРЕ? Бо Захід неготовий воювати з РФ. Їх інфраструктура не готова.

В цьому році в США вийшла велика доповідь по невійськовим методам стримання РФ. США невстигають розгорнути своє угруповання військ у найближчі два роки. Збільшення присутності в Східній Європі та вкладання мільярдів в інфраструктуру - це намагання поліпшити ці спроможності.

Армій Європи не вистачає навіть для захисту Балтії. Вирішили давати зброю нам. А РФ вирішило поміняти в нас Парламент.

Ситуація настільки важка і складна, особливо з врахуванням російського лоббі в ЕС, що наш єдиний шанс - це розвиток громадянського суспільства в Україні, як засобу здатного забеспечити спотикання російської агресії та її затримки на певний час. Ми маємо виходити на протести проти будь-яких дій проросійського реваншу і тим самим тягнути час.

Студенти вийшли проти Портнова, нібито дріб'язок, а вони дали нам декілька зайвих днів. Грузини вийшли на свій Майдан і маємо ще пару тижнів.

РФ сьогодні привела війська у бойову готовність, тепер має проводити навчання з Беларусією, зробила ядерні випробування, анексувала Азовське море. Все іде до війни.

І всі хотіли б, що б вона була маленька і тут, а не велика і там. Тож тягнуть час. І ми маємо тягнуть і використовувати його для модернізації армії та підготовки суспільства. Знову масові скарги на мій основний акаунт і чергові спроби забанити мене. Та правду не приховати".


Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...