Хіти тижня. Сивохо на Донбасі помітили в компанії екс-регіоналів

1 лютого Сергій Сивохо прибув в Слов’янськ на Всеукраїнський турнір з плавання серед дітей з інвалідністю.

У суботу, 1 лютого, радник секретаря РНБО Сергій Сивохо відвідав місто Слов’янськ Донецької області. Візит був здійснений спільно з колишніми регіоналами, повідомляють Патріоти України.

Так, 1 лютого Сивохо прибув в Слов’янськ на Всеукраїнський турнір з плавання серед дітей з інвалідністю. Поруч з ним був помічений багаторазовий чемпіон Паралімпійських ігор з плавання, почесний громадянин Донецька і Слов’янська Віктор Смирнов, який є одним із засновників Всеукраїнської громадської організації «Земляцтво — Рідний Донбас».

Серед засновників цієї організації значаться також екс-нардеп V і VI скликань від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва. Депутатом VII скликання була обрана від партії «Опозиційний блок». Крім цього обіймала посаду голови Комітету з питань охорони здоров’я. З 2014 року Бахтєєва вважає, що Україна повинна вести діалог з терористами “ДНР”.

Засновниками також значаться екс – заступник голів Донецької області Вадима Чупруна і Анатолія Близнюка Борис Адамов, народний депутат Верховної ради України 2, 4 — 7 скликань від Партії регіонів Валентин Ландик, а також ще один екс-регіонал Валерій Коновалюк.

У басейні Слов’янська разом з радником РНБО журналісти помітили і екс-регіонала Владислава Лук’янова, який в 2014 році входив до складу депутатської групи «За мир і стабільність» і відвідував Держдуму РФ.

У понеділок, 3 лютого, Сивохо разом з колишньою регіоналкою Бахтєєвою відвідав Донецьку обласну дитячу лікарню в Слов’янську. Вони подарували установі медінструменти. За чий рахунок вони були придбані, не повідомляється.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...