Хіти тижня. "Сивохо склонен, так сказать, уходить в себя": Масляков вирішив попередити Зеленського

Президент Міжнародного союзу КВК Олександр Масляков не впевнений, що його колегам місце у політиці.

Олександр Масляков. Фото: Известия.

Новини про призначення радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу Сергія Сивоха, сполохали не тільки українське суспільство. Президент Міжнародного союзу КВК Олександр Масляков прокоментував призначення на таку серйозну посаду українського шоумена і колишнього гравця КВК, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"Я не советчик президенту Украины. Но я бы все-таки набирал не кавээновскую команду, а команду политиков", - прокоментував призначення Масляков.

За словами Маслякова, Сергій Сивохо - дуже талановита людина і як актор, і як гравець КВК, проте популярний ведучий зазначив, що шоумен не раз грав з перервами. Виступав, а потім на довго пропадав, а потім знову був у складі команди. "Как бы это сформулировать помягче, уходил в себя, вот так скажем", - резюмував Масляков.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...