Хіти тижня. Таємна вечеря з олігархами: Інсайдер розповів про непублічну частину відпочинку Зеленського у Туреччині

Не встиг Володимир Зеленський виграти президентські вибори в Україні, а російський канал "Незыгарь" у популярному месенджері "Телеграм" вже почав публікувати про нього різні плітки.

Чи дійсно Зеленський зустрічався із олігархами? Фото: соцмережі.

"Володимир Зеленський дійсно на яхті Ігоря Коломойського не відпочивав, а проводив ряд переговорів і зустрічей з майбутніми партнерами", - написав блогер npubop у своєму ЖЖ, передають Патріоти України, та продовжив:

"Проживає він у бутік-готелі, що належить Маміхану Мальсагову (він же Міша Махно в вузьких колах). В аеропорту турецького курорту приземлилися приватні літаки Геннадія Боголюбова, який прилетів разом з Сергієм Семочком і Рінатом Ахметовим (без самого Ріната). Борт лондонського шахтаря привіз парламентарів від Медведчука і Суркова, а так же польський і угорський бізнес-істеблішмент транскордонної спрямованості.
Літак Володимира Плахотнюка з його власником прибув за добу до візиту Зеленського і відбув відразу після 6-годинної зустрічі Володимира Георгійовича з Володимиром Олександровичем при теплому і гостинному посередництві Ігоря Валерійовича.
Візит Абубакара Арсамакова так і не відбувся, хоча був узгоджений Медведчуком і групою Фірташа. Сам Дмитро Фірташ регулярно веде консультації з Коломойським і Пінчуком. Крім нових парадигм взаємодії в переформатуванні контрабандних потоків, обговорювалися кадрові ротації в Україні. Одними з перших в Україні нібито зміняться глава Нафтогазу, Генеральної Прокуратури, СБУ, Нацбанку, зовнішньої розвідки і глава уряду".


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...