Хіти тижня. "Так, я приберу цей сайт": Відомий російський актор заявив, що Зеленський обіцяв ліквідувати "Миротворець" (відео)

Колишній киянин, актор Олексій Гуськов заявив, що президент України Володимир Зеленський нібито обіцяв йому закрити "Миротворець". Росіянин сам перебуває в базі цього сайту. Актор в інтерв'ю на пропагандистському телеканалі RT зазначив, що розмова з главою держави відбулася під час візиту того до Вільнюса відразу після обрання. Гуськов назвав базу даних "середньовіччям", передають Патріоти України.

"Я сказав: "Володю, це морок, це середньовіччя. Ти цього не розумієш? "Він каже: "Так, я приберу цей сайт", – підкреслив актор.

Гуськов додав, що після цього сайт перестав працювати, а через місяць його повернули.

Зазначимо, що Гуськов публічно підтримав окупацію Росією українського Криму. Також йому заборонено в'їзд до України через незаконне відвідування окупованого півострова. У базу даних "Миротворця" він потрапив у 2017 році.

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...