Хіти тижня. Так хто тепер "барига"? Поліція перекривала рух, щоб Зеленський зміг заїхати на дачу в Конча-Заспі, хоча він обіцяв "бути як усі"

Президент Володимир Зеленський порушує власні слова про те, що “кортеж президента - такий же учасник руху, як і всі”. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Михайло Ткач і опублікував фотодоказ, передають Патріоти України.

“Близько десяти хвилин тому поліцейський перекрив рух транспорту для заїзду кортежу президента Зеленського на державну дачу в Конча-Заспі. Саме утворюється черга з народу щоб “слуга народу” заїхав додому. Світлофор, схоже, поламався”, – написав він.

Журналіст нагадав, що рік тому президент пообіцяв народу, що дороги заради нього перекривати не будуть. «Під час пересування президента дорогами України їде 2 автомобілі: президентський і автомобіль охорони. Іноді буває третій – із супроводжуючими особами, членами команди, охороною. Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає «мигалок» тощо. Мабуть, тому фейсбук-спільноті так важко вивчити питання. Президент – такий самий учасник руху, як і всі», – зазначив тоді лідер країни.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...