Хіти тижня. "Так любой сможет": Клітіна, яка потрапила в секс-скандал, викрила "Джокера" (скріншоти)

Пранкер може створювати фейкові акаунти в соцмережах для синхронізації свого номера телефону, щоб у контактах "розіграної" персони він був підписаний ім'ям певного політика.

Олександра Клітіна. Фото: соцмережі.

Заступниця міністра інфраструктури України Олександра Клітіна викрила, як пранкер "Джокер" листується з політиками від імені високопоставлених чиновників. Відповідний пост з'явився на її сторінці у Facebook в суботу, 23 листопада, передають Патріоти України.

Жінка опублікувала два скріншоти з листуванням нібито від імені глави міністерства інфраструктури Владислава Криклія. Судячи з повідомлень, пранкер може створювати фейкові акаунти в соцмережах для синхронізації свого номера телефону, щоб у контактах "розіграної" персони він був підписаний ім'ям певного політика.

Клітіна звернула увагу на фото "Нібито Криклія", яке свідчить про те, що контакт не справжній. Зазначимо, перший скріншот, судячи з усього, був зроблений самою Клітіною при листуванні з підставним міністром інфраструктури. Від кого чиновниця отримала другий скрін, на якому зображене листування з нею від імені співрозмовника, не вказується.

У другому випадку співрозмовник жінки пише їй, що номер телефону не підтверджений. "Так будь-хто може", – йдеться в СМС. При цьому політкиня натякнула, що це може бути фото від пранкера. "Подарунок від "Джокера", – підписала знімки вона.

У своєму Telegram-каналі анонім відповів на пост заступниці міністра, вказавши на російський телекомунікаційний оператор на скріншоті. "Шановні "слуги" і ви, товаришу Корнієнку (глава партії. – Ред.), дуже рекомендую вам коуча для Трускавець-2, пані Клітіну. У неї "прогрес на обличчя". Ось тільки забула поміняти оператора зв'язку", – написав "Джокер".

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...