Хіти тижня. Так нетолерантно! "Зеленський прийшов до влади на повній брехні", - нардеп

Президент України Володимир Зеленський прийшов до влади на повній брехні. Про це в ефірі "Прямого" сказав народний депутат партії "Європейська Солідарність" Артур Герасимов, зазначають Патріоти України.

"Цей рік ще раз довів, що на жаль, Зеленський прийшов до влади на повній брехні. При чому на брехні двох типів.
Перша була, коли брехали про Порошенка, і втому числі і їх команда. Друга брехня - це їх обіцянки, починаючи від чотирьох тисяч доларів заробітної плати вчителям, і закінчуючи дуже багатьма іншими темами.
Цей рік довів, що Україна втратила професійну владу, яку поважали у світі, і яка впевнено долала виклики, які стояли перед країною, і яка тримала в повній напрузі українських ворогів",- сказав Герасимов.


"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...