Хіти тижня. "Так принижувати державу - це треба вміти. Особливо вражають його підгавкувачі, тобто радники. Якісь "напівпокерні" дебіли": Ярош попередив Зеленського про великі проблеми

Посада Президента України - це не сцена, а відповідальність.

Дмитро Ярош. Фото: Слово і Діло.

"Думав, до виборів вже нічого не писати, але Фейсбук нагадав... Дивлюсь на поїздки Президента по областях - і "шляк трафляє", як кажуть на українській Галичині", - пише Дмитро Ярош на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так ганебно себе поводити і так принижувати державу - це треба вміти... Хоча, мабуть, хоче ж щось добре зробити пан Володимир. Особливо вражають його підгавкувачі, тобто радники. Якісь "напівпокерні" дебіли, що перебивають людей, "тикають" всім без розбору (як і Президент, до речі). Перетворюють спілкування про проблеми на дешевий піар свого шефа. Бридко...

Маю велике бажання замінити слова на матюки, але робити цього не буду, бо з 16-ти років працював на Дніпровському металургійному комбінаті слюсарем-ремонтником, а потім отримав філологічну освіту.

Пане Президенте, зважайте на свою поведінку і на вчинки своїх підлеглих. Бо посада Президента України - це не сцена, а відповідальність.

Я би дуже хотів мати Верховного Головнокомандувача набагато кращого за Порошенка. Але поки що спостерігаю якесь дешеве реаліті-шоу про українську владу.

Щось не знаєте, не розумієте - питайте у тих, хто знає, хто став на захист України зі зброєю в руках, коли Ви і Ваше оточення обслуговували "культурні" інтереси олігархів, проводили корпоративи, концерти в греціях та деінде.

Раджу: не набирайте мажорно-прислужницьке бидло у своїй офіс, не перебирайте на себе функцій, які не властиві Президенту України, не грайте роль "батька нації" - у Вас ця роль не виходить, Ви дуже сильно фальшивите.

Зробіть ставку не на "клоунів", (при всій повазі до професії), а на Справжніх. Не робіть так званих люстрацій, бо "люстраторко" у Вас ще не виросло.

Якщо так не зробите, пане Президенте, буде Біда. Хоча і вона минеться, бо украінці - непереможна багатотисячолітня Нація.

А отже - все буде добре і Все Буде Україна! Маю право так писати, бо крісла у Верховній Раді не протирав, нічого не крав, захищав свою Батьківщину. Честь маю".

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...