Хіти тижня. Так сильно боїться за життя? У мережі показали відео "царського" кортежу Путіна в Парижі

У мережі з'явився відеозапис, як президент Росії Володимир Путін їде з величезним кортежем на зустріч у Нормандському форматі в Парижі. Відео російського кортежу у себе на сторінці в Facebook виклав народний депутат Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що кортеж Путіна з 17 автомобілів і восьми мотоциклів супроводу поліції виявився більше, ніж всіх інших учасників саміту разом узятих.

"Кортеж "російського царя". Щоб ви розуміли, кортежі Зеленського, Макрона і Меркель, разом узяті були менше, ніж у Путіна. Звичайно, далеко ми вже пішли від "братів". У них все ще цінністю є кількість і ціна автомобілів", - зауважив нардеп.

Також Гончаренко розповів, як з дороги вигнали звичайного велосипедиста, щоб кортеж Путіна міг проїхати. "Бідний велосипедист, на нього все накинулися. Бідний французький велосипедист не знає, що тут російський цар", - зазначив він.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...